Àtic a Gràcia

2005

Barcelona

 

La reforma d’aquest àtic cercava que el projecte quedés determinat per pocs elements: un volum central conté el bany general, un armari, la porta d’accés a l’habitatge i la cuina. El pas d’entrada a la cuina i el passaplats són les úniques obertures permanents del volum i permeten de veure el contrast entre l’interior, negre i inox, i l’exterior, blanc.

Tractament unitari per a la sala d’estar i la terrassa, pensats com un sol pla de fusta d’ipe que s’aixeca quinze centímetres per damunt del nivell del paviment general de la casa. La prestatgeria reticulada ressegueix el corredor fins al menjador, situat entre el volum central i el pla de fusta. La cambra principal dóna a la terrassa, a un bany -tractat en blanc i negre- i al vestidor.

Armaris encastats, paviment continu en to cru i tractament en blanc de parets i sostre són criteris seguits a tot el projecte.

 

interiorisme
Frederic Perers